Hallo jeugdpadden en –paddinnen en ouders,

De carnaval staat voor de deur en ook dit jaar worden er weer carnavalsactiviteiten georganiseerd voor de basisschoolkinderen en zijn er vele momenten dat de jeugdpadden en -paddinnen van harte welkom zijn.

Bij de grote optocht op zondag en tijdens het peuter- en kleuterbal en het jeugdbal op maandag hebben we natuurlijk ook deurwacht nodig.

Het gaat om de volgende tijden:

  • Zondag tussen 17.00 uur tot 18.00 uur (bij voldoende animo kan het langer)
  • Maandag tussen 12.00 uur en 16.30 uur

We hebben tijdens deze dagen dus weer mensen nodig om de carnaval voor onze jeugdpadden en -paddinnen geslaagd te maken. We hopen dat zoveel mogelijk ouders zich opgeven, zodat iedereen op een leuke manier carnaval kan vieren. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Gitte Jakobs: secretariaat@paddenriek.nl

Bedankt namens de jeugdcommissies en het bestuur van ’t Paddenriek.

Hulp deurwacht tijdens carnaval jeugdactiviteiten