Padden en Paddinnen,

Afgelopen zaterdag was het zover, na een paar jaar van corona mochten we eindelijk weer de kaartverkoop zoals vanouds plaats laten vinden. En wat een gezellige avond was het! Voor de eerste keer met een wachtrij binnen in de serre, in plaats van buiten in de kou. Onder het genot van een warm kopje koffie of thee, aangeboden door ‘Café De Batavier’, ging om 19.00 uur de deur open naar ’t Café. Rond 19.15 uur startte de kaartverkoop na een welkomstwoordje van Rob en werden de eerste nummers omgeroepen. Zij konden hun plekje uitzoeken in de kapsalon ‘La Bata’. Rond 21.15 uur hebben de laatste mensen hun kaartje gekocht in de kapsalon.

Via deze weg willen wij Rob en Kim, vanuit zowel ‘Café De Batavier’ als ‘La Bata, bedanken voor hun gastvrijheid en de geweldige avond zoals die is geworden!

Heb je nog geen kaartje weten te bemachtigen? Geen probleem! Het kan nog steeds. Vanaf a.s. dinsdag 17 januari kun je terecht bij ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ tijdens openingstijden. Ook hier kost een kaartje €12,50 en kunt u alleen contant betalen. We kunnen de, nu nog beschikbare, plekken niet garanderen en kunnen per dag veranderen. Zaterdag 28 januari is al bijna uitverkocht. Dus wees er snel bij!

Nog verder nieuwsgierig geworden wie er allemaal mee doen? Wat denkt u van niemand minder dan ‘Doorgaans heel langzaam’, ,’t Vijft’, ‘Gerrie de Haas’ of de ‘Dansmaarknietjes’… nieuwsgierig naar wat zij allemaal gaan doen? Koop nog snel een kaartje voor één van de avonden.

De deuren van ’t Wapen gaan op de avonden zelf om 19.00 uur open en de aanvang van het programma is 19.30 uur. Heb je een kaartje gekocht? We zien jullie graag op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 of zaterdag 4 februari. Heb je nog geen kaartje? We hopen dat je overtuigd bent en dat we je alsnog op één van deze data zien!

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie.

Nog geen kaartje voor de pronkzittingen? Niet getreurd!