LIJKT HET JE LEUK OM ALS ARTIEST MEE TE DOEN MET DE PRONKZITTINGEN IN ’T PADDENRIEK? LEES VERDER EN MELD JE SNEL AAN!

Padden en Paddinnen,

Na anderhalf jaar winterslaap in het Paddenriek, hopen we daar binnenkort weer uit te mogen komen. Wat vroeg zul je misschien denken, maar voor je het weet is het weer zover. En wat zijn we er met zijn allen aan toe, toch? Daarom gaan we vol enthousiasme van start met de pronkzittingen in 2022!

Om pronkzittingen te kunnen organiseren, hebben we enthousiaste deelnemers nodig. Dus wij zijn op zoek naar jou!

Sta jij weer te trappelen om, net als eerdere jaren wellicht, mee te doen? Of heb je al enkele jaren getwijfeld en is het nu tijd? Meld jezelf bij de pronkzittingscommissie. Toch nog wat twijfels? Natuurlijk kunnen wij ook meedenken met een stuk.

Hoe kun je jezelf melden? Mail naar pronkzitting@paddenriek.nl of spreek ons aan!

Of je nou alleen, met vrienden, familie, sportvrienden, collega’s etc. mee wilt doen, het kan allemaal! Wij hopen er, na anderhalf jaar winterslaap, weer een geslaagd jaar van te gaan maken en daar hebben wij jou voor nodig. De pronkzittingen zijn op zaterdag 29 januari, vrijdag 4 zaterdag 5 februari 2022.

Namens de Pronkzittingscommissie,

Angelique Hendriks
Bianca van Loon
Udo van der Zanden
Yvonne Weren

Opgave Pronkzittingen 2022