Hallo jeugdpadden en -paddinnen en (jullie) ouders,

Komend carnavalsseizoen hopen we allemaal weer in de polonaise te lopen en feest te vieren. Want wat zijn we hier allemaal weer aan toe… Om dit te kunnen doen, hebben we organisatietalent nodig.

Wat zoeken we om voor de jeugdpadden en -paddinnen carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren?

Meerdere vrijwilligers voor de jeugdpronkzittingscommissie

Als vrijwilliger/organisatietalent in de jeugdpronkzittingscommissie organiseer je de jeugdpronkzitting.

Wat doe je dan zoal:

  • Je bent samen met de andere leden het aanspreekpunt in de organisatie
  • Je denkt (creatief) mee in stukken
  • Je zorgt dat alles gedurende de dag gesmeerd loopt
  • En vooral… je zorgt dat alle kinderen heel veel schik hebben!

Lijkt het je leuk om een belangrijke schakel in deze activiteit te zijn? Meld jezelf aan voor de commissie bij Renée Hendriks via jeugdpronkzitting@hotmail.com en Gitte Jakobs, secretariaat@paddenriek.nl. Renée beantwoordt ook graag al vragen, mocht er enige twijfel zijn!

Vrijwilligers voor andere jeugdactiviteiten

Vind je het leuker om andere jeugdactiviteiten mee te organiseren? Je kunt je interesse ook laten blijken voor o.a. de organisatie van de jeugdoptocht, de jeugdbals, de begeleiding van de jeugdraad of de jeugdtop 5.

Het is belangrijk dat het organisatietalent in het Paddenriek opstaat om het jeugdcarnaval in leven te houden. Algemeen aanmelden kan bij Gitte Jakobs via secretariaat@paddenriek.nl. Wil je graag wat meer weten over één van de verschillende commissies en activiteiten? Of heb je andere vragen? Mail Gitte.

Wat is nou mooier dan de kinderen in het Paddenriek te zien feesten?

Iedere commissie heeft enkele keren in het seizoen een vergadering om de activiteit te organiseren en vanuit daar lever jij je bijdrage om iets moois neer te zetten. We starten ieder carnavalsseizoen met een jaarvergadering, sluiten het seizoen af met een vergadering en natuurlijk ben je welkom op het feest dat de vereniging voor alle vrijwilligers organiseert.

Wij hopen dat je binnenkort deel uitmaakt van één van deze ontzettend leuke en gezellige commissies!

Organisatietalent gezocht voor het jeugdcarnaval!