Padden en Paddinnen,

Over een week is het zover, de eerste pronkzitting van 2024 in ’t Paddenriek! Met een oefenavond achter de rug en een generale voor de deur zijn de artiesten er klaar voor.

Wij kijken uit naar uw komst op zaterdag 20, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari. De zaal van ’t Wapen zal om 19.00 uur open gaan. U kunt vanaf 19.00 uur de jas ophangen in de garderobe, waarbij u uiteraard de carnavalsvereniging steunt. Zoals u gewend bent zijn de stoelen weer genummerd en zijn er commissieleden aanwezig om te helpen uw stoel te vinden indien nodig. Het programma start om 19.30 uur, dus zorg dat u op tijd bent. Na afloop van het programma is er nog een gezellige afterparty in de foyer van ’t Wapen.

Heb je nog geen kaartje weten te bemachtigen? Geen probleem! Het kan nog steeds bij ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ tijdens openingstijden. Zaterdag 20 januari is nagenoeg uitverkocht (er zijn nog drie individuele plekken beschikbaar). Afgelopen week zijn er nog aardig wat kaarten verkocht, maar er zijn zeker nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 of zaterdag 27 januari. Twijfel je nog? Koop een kaartje voor een leuk, gezellig avondje uit met vertier door onze artiesten en uiteraard met muzikale noot van de Roetetoeters! Wij attenderen u erop dat u alleen contant kunt betalen voor uw kaarten. Wij zijn enorm dankbaar dat het personeel van ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ dit naast hun eigen werkzaamheden willen oppakken. Via deze weg alvast bedankt!

We zien jullie graag op zaterdag 20, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari.

Alaaf!
Namens de Pronkzittingscommissie.

Laatste informatie pronkzittingen