Beste kinderen en ouders van de basisschool!

Eindelijk is het weer zover… We kunnen weer carnaval gaan vieren! Wij hebben hier allemaal ontzettend veel zin in!

Uiteraard wordt er dit jaar ook weer een jeugdoptocht georganiseerd. Er zijn weer leuke plannen gemaakt om er voor jullie een fantastisch feestje van te maken!

Wat gaan we doen voor de jeugdoptocht?

Dit jaar is er geen thema en mogen jullie je creativiteit loslaten. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties. De voorbereidingen voor groep 6, 7 en 8 gaan dit jaar in samenwerking met het Repair Cafè. Er worden prachtige hoofddeksels en accessoires gemaakt. Repair Cafè, bedankt voor jullie inzet.

Je mag in de jeugdoptocht je eigen carnavalskleren aandoen, wat jij leuk vindt, mag jij aan doen!

Wij willen jullie vragen om bolderkarren op te pimpen en/of spandoeken te maken, waardoor de kinderen met veel plezier de jeugdoptocht kunnen lopen. Vele handen maken licht werk en zorgen voor héél veel lachende gezichtjes bij de kinderen! Mogen wij op jullie hulp rekenen?

De jeugdoptocht vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 februari. De school is om 12.00 uur uit en dan gaan alle kinderen eerst naar huis.

Om 13.45 uur verzamelt iedereen op het pad voor ’t Wapen van Wanroij en om 14.00 uur start de optocht. De prinsenparen zullen erbij aanwezig zijn en de ‘Roetetoeters’ zorgen voor de muzikale noot in de optocht! Rond 15.00 uur zullen we op weer samenkomen in ’t Wapen van Wanroij waar wij nog een feestje gaan bouwen.  Aan de ouders zal worden gevraagd om je in te schrijven voor de deurwacht. Ouders, broers en zussen zijn ook welkom en om 16.30 uur is het feestje afgelopen. 

Wij nodigen ook nadrukkelijk de kinderen die niet in Wanroij op de basisschool zitten uit om mee te doen. Neem hiervoor contact op met Hanneke. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met het bestuur van de carnavalsvereniging. Hanneke van der Velden, tel 06-1252 6170 (na 17.00 uur).

#jeugdoptocht #carnaval #cvpaddenriek #paddenriek #wanroij

Jeugdoptocht in ‘Het Paddenriek’!