Padden en Paddinnen,

Afgelopen zaterdag 25 november vond de prinsenreceptie van ‘het Paddenriek’ plaats in ,’t Wapen van Wanroij’. Het was een geweldige avond die begon om 19.30 uur met de officiële aftrap door Vorst Tom, Prins Mark en Prinses Lidy, Adjudanten Ronnie en Boukje, Superpad Frits Thijssen en de jeugd Top 5: Prins Elvin, Prinses Ise, Vorst Sem, Adjudante Nikée en Nar Sjoerd.

Vanaf 20.00 uur startte de receptie en wat was het druk. Een volle zaal aan familie, vrienden, collega’s, kennissen en Wanroijse mensen. De avond is muzikaal ondersteund door ‘De Roetetoeters’. Ook de Blaupadden waren weer aanwezig en hadden een opdracht voor Prins Mark. Na al dat handjes schudden stonden er vanaf ongeveer 21.30 uur een aantal verenigingen klaar. De jeugd van ‘De Klotstekers’ uit Wilbertoord, ‘De Twisse Tusstèkers’ uit Westerbeek, ‘De Plekkers’ uit Vortum-Mullem, de jeugd van ‘De Foekepot’ uit Mill, ‘De Peelleuters’ uit Landhorst, ‘De Hanen’ uit Ledeacker, ‘De Snewbulten’ uit Stevensbeek, ‘De Bellebloazers’ uit Rijkevoort en tot slot ‘De Spurriebuuken’ uit Oploo. Veel verenigingen, en daarmee dus ook heel veel gezelligheid! Na het officiële gedeelte was iedereen toe aan het feest in de zaal. De muziek werd verzorgd door DJ Biemie en zanger Maico Eijlders. Het feest ging nog tot in de late uurtjes door!

Namens Prins Mark, Prinses Lidy, Adjudanten Ronnie en Boukje, Superpad Frits, jeugd Top 5 en carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen wij iedereen bedanken voor de komst en het mooie feest. Roetetoeters, bedankt voor de muzikale ondersteuning! We kunnen niets anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde avond was en iedereen genoten heeft!

#cvpaddenriek #paddenriek #carnaval #receptie #prinsenreceptie #Wanroij #PrinsMark

Prinsenreceptie Paddenriek