Padden en Paddinnen,

Het aftellen voor de eerste pronkzitting kan beginnen. De oefenavond is achter de rut en de generale staat voor de deur om u vervolgens op zaterdag 28 januari te mogen ontvangen in ,’t Wapen van Wanroij’ voor de eerste pronkzitting. Wij hebben er zin in en kijken er naar uit!

De pronkzitting zal om 19.30 uur starten. De zaal zelf zal om 19.00 uur open gaan, waarna u begeleidt wordt naar uw stoel. U kunt vanaf 19.00 uur de jas ophangen in de garderobe, waarbij u uiteraard de carnavalsvereniging steunt.

Heb je nog geen kaartje weten te bemachtigen? Geen probleem! Het kan nog steeds bij ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ tijdens openingstijden. Zaterdag 28 januari is nagenoeg uitverkocht. Hier kunt u niet meer terecht als groep. Afgelopen week zijn er ook flink wat kaartjes verkocht, dus twijfel je nog? Zorg dat je op tijd bent als je bij elkaar wilt zitten. Wij attenderen u erop dat u alleen contant kunt betalen voor uw kaarten. Wij zijn enorm dankbaar dat het personeel van ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ dit naast hun eigen werkzaamheden willen oppakken. Via deze weg alvast bedankt!

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie.

Laatste informatie Pronkzittingen