Beste Padden en Paddinnen,

Nog maar 11 dagen en dan is het zover: de start van een nieuw carnavalsseizoen in het Paddenriek. En het gaat een knallende start worden! Nu het na 3 jaar weer kan, presenteert de carnavalsvereniging een fantastische feestavond met DJ’s van eigen Paddenbodem. Voor jong en oud, met feestmuziek en DJ’s van nu én toen.

Wat te denken van DJ’s Raux & La Roue, ofwel Roos Toonen en Elke van de Wiel. Aanstormend talent bekend bij menig Batavier-bezoeker. Of DJ’s Jernst & Terry: iedereen kent Jeroen Hendriks en Eddy van de Steeg van vele feestjes en beruchte kermisafterparty’s. Ook gaan we als de brandweer met DJ 1000 Volt. Carnavalsfeesten uit het verleden en het Weilandfeest herleven met Erwin Hendriks achter de draaitafel!

Tussen het feesten door mag het uitkomen van de nieuwe Superpad, het aftreden van Prins Rob d’n Urste en de bekendmaking van dé nieuwe Prins van ’t Paddenriek niet ontbreken.

Vooral één groot spectaculair feest dus! Dit wil je niet missen!

Welke mins wurdt Prins?

Voor het zover is, is het natuurlijk de vraag:  wie wordt die nieuwe Prins nou eigenlijk? De vermoedens en speculaties zijn volop in gang. De volgende vier nieuwe aanwijzingen zouden je daarmee op weg kunnen helpen. Uiteraard kunnen deze hints op verschillende manieren gelezen worden…

  • Het is een unicum
  • Geel, groen, bruin, blauw, rood, oranje
  • Band
  • Naar beneden kijken

Weet je de aanwijzingen van afgelopen week nog? Hier nog een keer op een rijtje:

  • Ik ga zwemmen…
  • Pieper
  • Visaas
  • In ’t bronsgroen eikenhout

De laatste aanwijzingen volgen komende week. Al een idee wie het wordt? Stem dan via www.paddenriek.nl of onze social media op de ‘Welke mins wurdt Prins’ poll!

De Prinsenparty start om 19.00 uur met het jeugdprinsenbal en gaat om 21.00 uur over naar het grote prinsenbal. Tot dan in ’t Wapen van Wanroij!

‘Goud van Fout Prinsenparty’ op zaterdag 12 november