Dankjewel inwoners van Wanroij!

Afgelopen zaterdag zijn wij als carnavalsvereniging bij u langs geweest voor de jaarlijkse donateursactie. We zijn blij dat we na twee jaar weer een volwaardig carnavalsseizoen kunnen organiseren voor jong en oud. We zijn nóg blijer dat u ons daarin wil ondersteunen. Namens alle vrijwilligers, jeugdleden en het bestuur willen wij u hartelijk danken voor uw bijdrage voor de carnaval van Wanroij!

We mogen een tiental winnaars blij maken met een lekkere vlaai van Bakkerij Maassen. Met een winnende donateurskaart is de vlaai vanaf a.s. dinsdag 8 november af te halen bij de bakker. De winnende lotnummers zijn:

  • Nr. 00162
  • Nr. 00167
  • Nr. 00278
  • Nr. 00350
  • Nr. 00402
  • Nr. 00415
  • Nr. 00523
  • Nr. 00534
  • Nr. 00764
  • Nr. 00769

Winnaars van harte gefeliciteerd! Laat de vlaai smaken.

Zonder uw bijdrage kunnen we de carnaval niet organiseren en onderhouden zoals dat nu gedaan wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jeugdcarnaval en de pronkzittingen. Uiteraard hopen wij u dan ook a.s. zaterdag 12 november te zien bij het Prinsenbal, dé start van het nieuwe carnavalsseizoen 2022 – 2023.

Bestuur en vrijwilligers Carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’

Donateursactie verslag en winnende lotnummers