Beste Padden en Paddinnen,

Na een veel te lange winterslaap staan we te popelen om een knallende start van een nieuw carnavalsseizoen te maken. Een carnavalsseizoen met alles erop en eraan: nieuwe jeugdheersers, een Superpad en natuurlijk een nieuwe Prins, of Prinsenpaar!

Op zaterdag 12 november presenteren wij dan ook een spectaculaire Prinsenparty met het uitkomen van de nieuwe hoogheden, maar vooral heel veel feest! Want daar zijn we wel aan toe! Een echt Wanroijs feestje voor jong en oud met verrassende gastoptredens. Meer hierover volgt de komende weken, maar zorg alvast dat de datum met dikke letters in je agenda staat en je erbij bent!

Witte rook voor de Jeugdpadden!

Ja, ja, ja, er is witte rook bij de jeugd! De nieuwe jeugdraad is bekend en ook de Top 5 is weer benoemd. Tijdens het Jeugdprinsenbal op zaterdag 12 november zal na het aftreden van de oude raad en de oude Top 4, de nieuwe Top 5 en de raad bekend worden gemaakt.

Nieuwsgierig wie het nieuwe Jeugdprinsenpaar wordt? Middels de eerste twee rebussen kun je alvast aan het raden gaan…

Eerste rebus

Tweede rebus

Hopelijk maakt dit het al wat makkelijker, meer aanwijzingen volgen…

Welke mins wurdt Prins?

Uiteraard hebben we ook een nieuwe Prins! Al twee jaar zijn er vermoedens en wordt er veel gespeculeerd. Wie wordt toch de volgende prins van het Paddenriek als opvolger van Prins Rob d’n Urste? Wellicht helpen deze aanwijzingen om de Prins te raden. Uiteraard kunnen deze hints op verschillende manieren gelezen worden…

  • Ik ga zwemmen…
  • Pieper
  • Visaas
  • In ’t bronsgroen eikenhout

Meer aanwijzingen volgen de komende weken. Al een idee wie het wordt? Stem dan via www.paddenriek.nl of onze social media op de ‘Welke mins wurdt Prins’ poll!

Nog 18 dagen en dan weten we het zeker, op zaterdag 12 november a.s. om 23.11 uur: ‘Welke mins wurdt Prins?’ Om 19.00 uur zal de Prinsenparty starten met het jeugdprinsenbal, wat om 21.00 uur overgaat naar het grote prinsenbal. Tot dan!

Knallende Prinsenparty in ‘Het Paddenriek’