Beste inwoners van Wanroij,

Bijna is het zover, nog een kleine twee weken en dan start het nieuwe Carnavalsseizoen in ’t Paddenriek, seizoen 2022 – 2023. Eindelijk, toch? Voor jong en oud doen we als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ ons uiterste best om er eindelijk weer een geweldig feest van te maken. Van begin tot eind met alle activiteiten. Dat al deze activiteiten door de vereniging bekostigd moeten worden, zal u niet verbazen.

Aankomende zaterdag 5 november komen (jeugd)leden en vrijwilligers van carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ tussen 10.00 en 16.00 uur bij u langs voor de Donateursactie. Met uw bijdrage steunt u onze vereniging en daarmee al onze (jeugd)activiteiten. Aan de Donateursactie is tevens een loterij verbonden waarmee u kans maakt op een heerlijke vlaai!

Als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen we u bij voorbaat hartelijk danken voor uw bijdrage. Nog steeds geldt dat onze financiële middelen alleen maar besteed worden aan materiaal en onkostenvergoedingen, ons pilsje betalen we uit eigen portemonnee.

Wij treffen u graag zaterdag 5 november!

Donateursactie