Beste mensen in Wanroij,

Gisteren, zaterdag 2 november, zijn we bij u aan de deur geweest voor de jaarlijkse donateursactie, dit jaar weer met de mogelijkheid om de nieuwe prins te raden. En dat heeft u volop gedaan! Als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen we u allen dan ook heel hartelijk danken voor het kopen van de vele donateurskaarten. Dankzij uw bijdrage kunnen we ook dit seizoen voor jong en oud weer een schitterend carnavalsfeest organiseren. En heeft u de goede prins geraden? Dan maakt u kans op een mooie prijs, de prijswinnaars zullen op het prinsenbal bekend worden gemaakt. Nogmaals dank voor uw financiële steun namens alle Padden en Paddinnen!

Donateursactie: Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.