Padden en Paddinnen,

Afgelopen week hebben wij u met trots de eerste ‘Paddenriek Top 11’ mogen presenteren. Op de sportvelden, bij de oud-papiercontainer en aan de bar is het er niet rustiger op geworden. Op verschillende plekken wordt er behoorlijk nagedacht wie de nieuwe prins wordt van ‘Het Paddenriek’.

De ‘Paddenriek Top 11’

Zouden Emiel & Lara op 1 blijven staan, of zijn de meningen in het dorp toch wel wat veranderd? Wij presenteren u dan ook graag de tweede ‘Paddenriek Top 11’ van dit seizoen.

Deze week echte ‘Agractie’ in de ‘Paddenriek Top 11’: Hein en Marieke staan met stip op 1! Zou de Prins dit jaar van de Broekkant komen? Veel Padden denken het zeker te weten! Of hoeven we voor eieren niet verder dan de Lindenlaan? Leo en Ellen knallen namelijk naar de tweede plek. De vriendengroep is er niet gerust op… Net zo min als de veteranen van Constantia, want Johan en Bettine zijn toch wel erg zeker van hun zaak en staan hiermee op plek 3. Over eieren gesproken: ze worden direct gevolgd door Rob en Janne op de 4e plaats. Zou ie de productie al verhoogd hebben? De grootste stijger in de peilingen vinden we echter op plek 5: Jan en Debby! D’n hof is nu dan nog wel niet klaar, maar met carnaval ligt alles er piekfijn bij voor een mooi feestje menen velen.

Naast stijgers zijn er uiteraard ook dalers: op plek 6 vinden we deze week Emiel en Lara, vorige week nog koplopers. Zoeken ze bewust even de luwte op? Andrew en Iris spelen zich daarentegen steeds meer in de kijker: deze week staan zij op nummer 7. Ook Antwan en Monique dalen deze week en wel naar plek 8, of moet de echte smash nog komen? Ook gedaald is kandidaatprins Maurice, of zou deze 9e plaats zomaar eens een schijnbeweging kunnen zijn? Op plek 10 staan deze week Koen & Jolanda. Te druk met de bouw om zichzelf als het nieuwe Prinsenpaar te promoten. Of willen ze het gewoon op tijd af hebben? De Top 11 wordt afgesloten door Giel en Maud, van de derde plek zakken zij deze week als een baksteen (of eigenlijk vloertegel) naar de laatste plaats. Het zou niemand echter verbazen als ze gewoon wachten op het juiste moment om te scoren…

Aanwijzingen

Vorige week hebben we een aantal hints gedeeld. Weet u ze nog?

  • Sportief.
  • Middelpunt.
  • Beestig goed.
  • Ondernemend.

Ook deze week vinden wij het weer tijd voor een paar aanwijzingen. Ook deze hints kunnen op verschillende manieren gelezen worden.

  • Constructief.
  • Bij de tijd.
  • Doeltreffend.
  • Groots.

Nog 11 dagen en dan weten we het zeker, op zaterdag 9 november a.s. om 23.11 uur: “Welke mins wurdt Prins?”. Om 19.00 uur start het Jeugdprinsenbal met aansluitend het Prinsenbal. Aanstaande zaterdag kunt u een gokje wagen op één van de 11 kandidaatprinsen(paren) als vrijwilligers en (jeugd) leden langs komen voor de donateursactie.

Deel 3: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek? – ‘Paddenriek Top 11’ week 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.