Beste Padden en Paddinnen,

Het Prinsenbal op zaterdag 11 november in het Wapen van Wanroij komt steeds dichterbij! Tijdens deze avond zal eindelijk het antwoord komen op de vraag: Welke mins wurdt prins?

De 5 prinsenpaar kandidaten bordjes hebben al veel losgemaakt in het mooie Wanroij. Sommige mensen denken al zeker te weten wie het prinsenpaar wordt, anderen zijn nog voorzichtiger en stellen tactische vragen aan de prinsenpaarkandidaten om er achter te komen wie het echte prinsenpaar is.

De vraag is natuurlijk of het echte prinsenpaar hierbij zit of zouden zij in de tweede ronde zitten? Afgelopen zaterdag zijn er namelijk nog 6 prinsenpaar kandidaten bordjes in diverse tuinen geplaatst. U zal benieuwd zijn naar deze kandidaten, dus wij stellen hen graag aan u voor. Uiteraard wederom in willekeurige volgorde:

Ronnie en Boukje Geene 
Bas Selten en Susan Selten van Daal
Erwin van Dijk en Jessica Gloudemans
Mark  
Willem Cornelissen en Mieke Aben
Lucas Walraven en Anne van den Broek

Het raden kan beginnen en u kunt er zelfs prijzen mee winnen. Op woensdag 8 of donderdag 9 november komen onze leden en jeugdleden vanaf 18.00 uur bij u langs de deur, zodat u een gokje kan wagen op de vraag: ‘Welke mins wurdt prins?’

 

Lucas Walraven en Anne van den Broek

Bas Selten en Susan Selten van Daal

 

Ronnie en Boukje Geene

Erwin van Dijk en Jessica Gloudemans

Willem Cornelissen en Mieke Aben

Prinsenbal 2017-2