Beste Padden en Paddinnen,

Langzaam beginnen de Padden en Paddinnen te ontwaken uit de diepe zomerslaap en is de voorbereiding van de carnaval begonnen! Carnavalsvereniging ’t Paddenriek zit op een witte wolk, want er staat een fantastisch prinsenpaar te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. 
Op zaterdag 11 november 2017 zal er antwoord komen op de belangrijkste vraag van dit moment: “Welke mins wurdt prins?” Reserveer deze avond alvast in uw agenda, want het beloofd weer een spectaculaire, spannende avond vol verrassingen te worden!

De oplettende pad en paddin heeft wellicht al opgemerkt dat er afgelopen zaterdag 5 borden met de tekst “prinsenpaar kandidaat” in verschillende tuinen zijn geplaatst. Deze kandidaten stellen wij graag aan u voor, uiteraard in willekeurige volgorde:

Erik Hendriks en Anja Hermens 
Bert Lodewijks en Bianca van Loon 
Frank Willems en Marieke Cop  
Karlo en Ilona Koenen 
Mark van Dommelen en Sandra van Boxtel 

 

Frank Willems en Marieke Cöp  

 Erik Hendriks en Anja Hermens 

Mark van Dommelen en Sandra van Boxtel 

Karlo en Ilona Koenen 

Bert Lodewijks en Bianca van Loon 

Prinsenbal 2017 – 1