Hallo padden en paddinnekes , peelleuters en peelleuterinnekes,

Voor het jaarlijkse Peuter & Kleuterbal en Jeugdbal op carnavalsmaandag hebben we dit jaar wederom DJ Edwin weten te boeken om dit carnavalsfeest met ons te vieren. Dat wordt gezellig! DJ Edwin (www.kidsdisco.nl) is dé nr. 1 kids DJ. Deze middag zal starten met muziek voor de allerkleinste (0-4 jarige) en aansluitend zijn er danswedstrijden, tiktok filmpjes en andere visuals te spotten. Iedereen is welkom en aan alle leeftijden tot en met 12 jaar is gedacht. Mis dit niet en kom gezellig samen met ons feesten! Jij komt toch ook?

Het feest voor de allerkleinste, de peuters en kleuters begint om 12.11 uur en duurt tot 14.11 uur.

Het feest voor de kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 begint om 14.11 uur en duurt tot 16.11 uur.

Op carnavalsdinsdag is er vanaf 15.11 uur het Batablagenbal. Voor alle kleine en grote blagen is er een carnavalsbingo in ‘Café De Batavier’. Een leuke kindermiddag met muziek voor de padjes en paddinetjes.

Spetterende feestgroetjes!
ALAAF!
Jeugdbalcommissie

DJ Edwin komt weer naar het Peuter- en Kleuterbal en Jeugdbal op carnavalsmaandag!