De spanning stijgt… Zaterdagavond 4 november barst het feest in ’t Paddenriek weer los! Tijdens deze avond belooft het volop feest te worden in ’t Wapen van Wanroij.

Maar ook verschijnt deze avond het nieuwe Prinsenpaar van ’t Paddenriek en natuurlijk de Superpad die in het zonnetje wordt gezet voor vele verdiensten voor de gemeenschap. Voorafgaand aan het Prinsenbal is het jeugdprinsenbal, waarop ook de nieuwe jeugdheersers bekend worden gemaakt. Een Wanroijs feest voor jong en oud! De toegang is helemaal gratis.

Maar wie o wie wordt nou de opvolger van Prins Maurice d’n Urste en Prinses Moniek? Er wordt al volop gespeurd en gestemd in de interactieve poll ‘Welke mins wurdt Prins’. Verschillende namen doen zich de ronde.

De volgende drie nieuwe aanwijzingen zouden je op weg kunnen helpen:

• De volgende ronde

• Gaan naar de gym

• Anders dan anders

Deze aanwijzingen zijn ook weer gepresenteerd aan onze Padden op jacht. Zitten zij op het goede Pad?

Weet je de aanwijzingen van de afgelopen weken nog. Hier nog een keer op een rijtje:

• The special one

• Zonder werk

• Anoniem

• Geen eerste

• Paddenpad

• Ze zijn met velen

Denk jij te weten wie de nieuwe heerser(s) van ’t Paddenriek zullen worden? Help de Padden op jacht een handje mee en stem via de interactieve poll ‘Welke mins wurdt Prins?’ Deze is te vinden op www.paddenriek.nl of via de volgende link: https://pollie.app/1xjdy

#cvpaddenriek #paddenriek #carnaval #welkeminswurdtprins #paddenopjacht #wanroij

Welke mins wurdt Prins?