Beste Padden en Paddinnen,

Afgelopen oktober is de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie weer geweest. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die gestemd heeft op ‘Het Paddenriek’. Wij zijn er heel blij mee. De bijdrage zal besteed worden aan nieuwe shirtjes voor het jeugdcarnaval!

Massaal de vlag uit in ‘t Paddenriek

Om de start van het seizoen op 11-11 toch te markeren hadden we de oproep gedaan om de vlag uit te hangen. Afgelopen woensdag is massaal de vlag uitgehangen in ’t Paddenriek. Kei mooi!

Onder het motto #ikdoemee heeft dit online ontzettend veel leuke foto’s, filmpjes en reacties opgeleverd. Op zowel Facebook als Instagram kwamen veel foto’s en filmpjes binnen met een uitgehangen Paddenvlag. De Padden en Paddinnen hebben zich weer goed laten zien!

Wij hopen zo de start van het “carnavalsseizoen” toch een beetje gevierd te hebben. Alaaf!

Prins Rob & Prinses Janne klaar om de vlag uit te hangen!
Wanroij bedankt!