Beste Padden en Paddinnen,

De feestdagen hebben we achter de rug en dat betekent dat de pronkzittingen steeds dichterbij komen. Afgelopen zaterdag is de kaartverkoop geweest bij café ‘De Batavier’. Een zeer geslaagde avond waarbij nagenoeg alle avonden zijn uitverkocht. Er zijn maar liefst ruim 700 kaarten verkocht en er zijn nog ruim 30 kaarten beschikbaar. Dit betreft 1 los kaartje voor vrijdag 31 januari en de overige kaarten zijn beschikbaar over zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari.

Is het u nog niet gelukt om een kaartje te halen? U kunt hiervoor terecht bij  ‘Dorien Bloem en Groen’ aan De Beeten 4.  De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van de winkel à € 12,- per persoon. Let op: u kunt alleen contant betalen. Ook nu kunt u maximaal 6 kaarten per persoon halen. Wilt u met uw vrienden, familie of kennissen bij elkaar zitten? Zorg dan dat u tijdig kaarten haalt, want er zijn nog maar beperkte kaarten beschikbaar verdeelt over de zaal.

Openingstijden Dorien Bloem en Groen

In verband met vakantie zijn er t/m 14 januari aangepaste openingstijden, namelijk:

Donderdag 9 januari       09.00 – 12.15 uur            13.15 – 18.00 uur

Vrijdag 10 januari            09.00 – 12.15 uur            13.15 – 18.00 uur

Zaterdag 11 januari         09.00 – 16.00 uur

De overige dagen is de winkel gesloten. Vanaf 14 januari zijn de resterende kaarten tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de pronkzittingsavonden in 2020, namelijk zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020! De zaal is geopend om 19.00 uur en de aanvang van de pronkzitting is 19.30 uur.

Laatste kaarten pronkzittingen