Donateursactie

Afgelopen zaterdag zijn wij als carnavalsvereniging met prachtig mooi weer bij u langs geweest voor de jaarlijkse donateursactie. Namens alle vrijwilligers en het bestuur willen wij u hartelijk danken voor uw bijdrage voor de carnaval van Wanroij!

Zonder uw bijdrage kunnen we de carnaval niet organiseren en onderhouden zoals dat nu gedaan wordt. Ook dit jaar worden er weer een aantal prijzen uitgereikt. De gelukkige winnaars zijn na afloop van de carnaval welkom om hun prijs op te halen bij Prins Bob en Prinses Yvonne, wonende op Essen 8, na inlevering van de donateurskaart. De winnende lotnummers zijn:

  • Nr. 0384
  • Nr. 0539
  • Nr. 0827
  • Nr. 0846
  • Nr. 1158

Paddenkrant

Inmiddels heeft u als het goed is ook de befaamde ‘Paddenkrant’ bij dit Wanroijs Nieuws ontvangen. Via deze weg willen wij u veel leesplezier wensen!

We gaan er met zijn allen, jong en oud, een geweldig mooie carnaval van maken met voorop Prins Bob d’n Urste, Prinses Yvonne, Adjudant Udo en natuurlijk niet te vergeten de Top 5, Jeugdprins Thijs, Jeugdprinses Jessie, Vorst Sepp, Adjudante Evi en Narrin Lara.

Alaaf!

Winnaars donateursactie