Beste Padden en Paddinnen,

Afgelopen week hebben wij u met trots de eerste ‘Paddenriek Top 11’ mogen presenteren. Op de sportvelden, bij de oud-papiercontainer en aan de bar is het er niet rustiger op geworden. Op verschillende plekken wordt er behoorlijk nagedacht wie de nieuwe prins wordt van ‘Het Paddenriek’.

De ‘Paddenriek Top 11’

Zouden Patrick en Sonja op 1 blijven staan, of zijn de meningen in het dorp toch wel wat veranderd? Wij presenteren u dan ook graag de tweede ‘Paddenriek Top 11’ van dit seizoen.

Vorige week nog in het midden, nu kelderen Wouter & Rian naar plaats 11. Wellicht stilte voor de storm? Udo & Jolanda zakken deze week ook een aantal plaatsen, maar als echte ambtenaar maakt ie zich daar natuurlijk niet druk om. Maik & Cora klimmen rustig omhoog. En maar net doen alsof ze het zo druk hebben met vanalles… Edwin & Helma zijn standvastig op plaats 8. Deze kandidaat-prins zal toch niet bezorgd zijn? Kandidaat Jesse daalt deze week twee plaatsen, hopelijk is hij niet uitgeblust. Rob & Janine knallen daarentegen 4 plekken omhoog. Ze zijn er immers ook geknipt voor! Op plek 5 vinden we deze week Harm & Marjan, vorige week nog op de tweede plaats. Hij zal z’n proclamatie nog wel een beetje bij moeten schaven. Bob & Yvonne schieten deze week omhoog en wel naar een keurige plek 4. Op de derde plaats vinden we Patrick & Sonja, vorige week nog op 1. Tja, het blijft toch topsport. Marcel & Ellen deze week op 2, zouden ze volgende week op plek 1 staan? Of blijft deze plaats in bezit van Gerben & Françoise? Want zij schieten naar de toppositie van de lijst. Lukt het ze als topfavorieten om de andere 10 achter zich te houden?

Prins raden

Vorige week hebben we een aantal hints gedeeld. Weet u ze nog?

 • Handig.
 • Sportief.
 • D’n urste.
 • Draagt een steentje bij.

Ook deze week vinden wij het weer tijd voor een paar hints. Ook deze hints kunnen op verschillende manieren gelezen worden.

 • Komt in actie.
 • Groene vingers.
 • Raakt ze goed.
 • Houdt wel van een feestje.

Weet u inmiddels al wie de echte prins zal zijn? Heeft u al een gokje gewaagd met het ‘prins raden’? Voor € 1,- kunt u een poging doen. Hiermee steunt u de organisatie van carnaval voor jong en oud en maakt u kans op een mooie prijs! U kunt hiervoor terecht bij:

 • Bakkerij Maassen
 • Slagerij Dick Derks
 • Welkoop Wanroij
 • Café ‘De Batavier’
 • Grand-café ,’t Raadhuis’
 • ,’t Wapen van Wanroij’

Nog 11 dagen en dan weten we het zeker, op zaterdag 10 november a.s. om 23.11 uur: “Welke mins wurdt Prins?”

 

 

Deel 3: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek? – ‘Paddenriek Top 11’ week 44