Beste Padden en Paddinnen,

Dat er ineens roering in het dorp is, is wel duidelijk. De eerste Padden en Paddinnen ontwaken langzaam voor een prachtig nieuw carnavalsseizoen. En de nieuwe prins staat te popelen om een geweldig jaar tegemoet te gaan.

Op zaterdag 10 november a.s. zal er antwoord komen op de vraag die iedereen zich momenteel stelt: “Wie wordt de 59ste prins van het Paddenriek?” 
Het beloofd een spectaculaire avond te worden. Hou vooral het Wanroijs Nieuws en Social Media in de gaten voor wat er staat te wachten… U bent hier toch ook bij?

In ‘Het Paddenriek’ zijn al verschillende geluiden gehoord van oplettende Padden en Paddinnen die de eerste bordjes hebben gesignaleerd. Wij stellen dan ook graag een aantal prinsenpaarkandidaten aan u voor. Uiteraard in willekeurige volgorde zoals u zult begrijpen.
• Maik Josephs en Cora Cuijpers
• Wouter en Rian Derks
• Bob en Yvonne Verver
• Patrick en Sonja Daverveld
• Gerben en Françoise van der Bolt

Of dit nog niet spannend genoeg is, want er komen komende zaterdag wederom een aantal prinsenpaarkandidaten bij. Wie zal er nog meer toegevoegd worden aan deze lijst?

Houdt uw buren, vrienden, familie, collega’s in de gaten…. Wellicht wordt daar nog een bordje in de tuin geplaatst! Tot volgende week!

 

Deel 1: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek?