ZONDAG 14 FEBRUARI 2021

Helaas hebben we ‘De Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz’ moeten verplaatsen. Nieuwe datum is zondag 14 februari 2021 om 14.00 uur, aanvang eerste quizronde 14.30 uur. Hieronder is de aangepaste informatie te vinden!

Voor alle Padden en Paddinnen vanuit hun eigen Paddenstoel!

Dit jaar kunnen we helaas niet met alle Padden en Paddinnen in de polonaise. Maar toch kriebelt het… We brengen dan ook graag een stukje carnaval bij u thuis, om te beginnen op zondag 14 februari aanstaande!

Vanuit café ‘De Batavier’ presenteren we online voor alle Padden en Paddinnen, jong en oud, een unieke quiz en carnavalsmuziekbingo. Deelnemen kan individueel, per tweetal of team van maximaal 4 personen vanuit je eigen huis, de coronamaatregelen in acht nemend. Via een livestream op internet zal Vorst Tom de quiz presenteren voor en over carnaval in het Paddenriek. Met natuurlijk vragen over onze carnavalsgeschiedenis, maar ook over carnaval van nu. Wat weet je nog van oude pronkzittingen? Oud-jeugdprinsen? Wie stond er met de CarnaValSkiParty op de bühne? In drie rondes gaan we ontdekken welke Pad of Paddin dé kenner van het Wanroijse carnaval is!

Kien!

Weetjes over ‘Het Paddenriek’ zijn leuk, maar kennen we alle oude en nieuwe carnavalskrakers nog? In het tweede deel van ‘De Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz’ gaat er gekiend worden met een echte carnavalsmuziekbingo! Raad jij de carnavalsplaat en kun je hem van je bingokaart afstrepen? Rijtje vol? Dan app of bel je met de livestudio in ‘De Batavier’ en maak je kans op mooie prijzen!

Pilske d’r bej?

Carnaval wordt meestal niet droog gevierd, vandaar dat we jullie nu ook geen dorst willen laten lijden. In samenwerking met café ‘De Batavier’ bieden we speciaal voor de bingoquizavond een mooi pakketje aan om de keel te smeren en wat te snacken. Je hebt hierbij de keuze uit een kratje met 12 flessen Bavaria Pils of een combinatie van Bavaria Pils met Bavaria Radler 2.0 of Rodenbach Fruitage. En dat voor maar 4 euro extra!

Meld je aan tot en met 6 februari a.s.!

Natuurlijk doe je mee met deze unieke ‘Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz’! Deelname kost slechts € 11,- per team. Naast een avond lang schik en kans op prachtige prijzen ontvang je hiervoor een bingokaart voor de muziekbingo. Inschrijven kan tot en met zaterdag 6 februari a.s. door een e-mail te sturen naar quiz@paddenriek.nl. Vermeld hierbij:

  • je (team)naam,
  • aantal personen (1, 2, 3 of 4) en
  • contactpersoon met telefoonnummer.

Wil je zeker niet verdorsten? Bestel er dan een kratje pils bij! Voor slechts € 15,- per team neem je deel aan de bingoquiz én ontvang je het voornoemde bier- en snackpakket. Vermeld bij je inschrijving welke van de drie opties je kiest:

  • Bavaria Pils (12 flessen)
  • Bavaria Pils + Radler 2.0 (ieder 6 flessen)
  • Bavaria Pils + Rodenbach Fruitage (ieder 6 flessen)

De aanbieding geldt voor 1 pakketje per team.

Na inschrijving per e-mail ontvang je bericht wanneer je je bingokaart en eventueel bierpakket kunt verwachten. Je ontvangt dan ook alle praktische instructies voor deelname aan de quiz. Aanvang van de livestream is 14.00 uur en om 14.30 uur zal de eerste quizronde starten.

Natuurlijk hopen we als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ op een grote deelname van alle Padden en Paddinnen zodat we er toch nog een beetje carnaval van kunnen maken, al is het in ‘carnataine’! Alaaf!