Fotocollage aanwijzingen

Beste Padden en Paddinnen,

Nog een paar dagen en dan is het weer de elfde van de elfde: de start van een nieuw carnavalsseizoen. En wat willen we dat graag! Na een jaar waarin écht carnaval vieren niet mogelijk was, willen we als Padden en Paddinnen weer samen hossen, springen en gek doen. Maar de situatie rond de coronapandemie is nog erg onzeker. Graag presenteren we u aankomende zaterdag 13 november de nieuwe heersers over het Paddenriek, maar het blijft tot het laatste moment spannend of dit op een verantwoorde manier door kan gaan. Mochten nieuwe overheidsmaatregelen het onmogelijk maken of de situatie dusdanig veranderen dat wij het als carnavalsvereniging niet verantwoord vinden om samen te komen in ,’t Wapen van Wanroij’, dan zal er op het laatste moment besloten worden om het Prinsenbal online uit te zenden of geheel uit te stellen. Maar laten we hopen dat we zaterdag samen weer de (anderhalvemeter)polonaise kunnen lopen!

Jeugdprinsenbal om 19.00 uur

We nodigen u dan ook allereerst van harte uit op het Jeugdprinsenbal! Om 19.00 uur gaat de zaal open, met tussen 19.30 en 20.00 uur het officiële gedeelte met bekendmaking van de nieuwe jeugdheersers en jeugdraad.

Maar wie zijn… de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses? Hierbij alvast een tipje van de sluier…

Silhouet

Na hun onthulling zullen de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses en hun gevolg voorop gaan in het feest, wat overgaat in het grote Prinsenbal.

Prinsenbal met bekendmaking Superpad

Om 21.00 uur vervolgen we het programma met het officiële gedeelte van het Prinsenbal. Als eerste zal weer iemand in het zonnetje worden gezet voor vele verdiensten voor de gemeenschap, de Superpad. Ook dit jaar is er weer een Pad of Paddin die deze onderscheiding dubbel en dwars verdiend heeft.

Vervolgens zullen Prins Rob d’n Urste en Prinses Janne aftreden en de scepter overdragen aan de nieuwe prins. Gezien de verplichte sluitingstijd om middernacht zal de nieuwe prins of het prinsenpaar van het Paddenriek zichzelf al om elf over half tien (21.41 uur) bekendmaken. Wie neemt de veren over van Prins Rob d’n Urste?

De afgelopen weken zijn bovenstaande zeven aanwijzingen al verschenen in het dorp, op de website en sociale media en het Wanroijs Nieuws. De komende dagen zullen er nog vier aanwijzingen volgen. Let dus goed op!

In de ‘Welke mins wurdt Prins poll’ is al volop gestemd. Staat de nieuwe prins hier al tussen? Of is het toch iemand anders? Laat het weten in de poll op de website van ‘Het Paddenriek’!

Top 11 d.d. 7 november 2021

Graag zien we u aanstaande zaterdag 13 november in ,’t Wapen van Wanroij’. Om 19.00 uur start het programma van de jeugd en om 21.00 uur zal Vorst Tom het Prinsenbal openen. U bent van harte welkom om te komen kijken wie de nieuwe jeugdprins, jeugdprinses, Superpad en uiteraard prins of prinsenpaar van het Paddenriek worden. Nogmaals, zorg dat u op tijd bent, want om elf over half tien zal de nieuwe prins er al staan!

Als carnavalsvereniging en beheer van ,’t Wapen van Wanroij’ zijn wij genoodzaakt bij de ingang te controleren op een coronatoegangsbewijs. Zorg dan ook dat u deze samen met een ID bij u heeft, zonder bewijs geen toegang. Verder vertrouwen we erop dat iedereen de algemene coronaregels in acht neemt: bij klachten blijf je thuis en waar mogelijk houd je 1,5 meter afstand. Mocht het Prinsenbal onverhoopt geen normale doorgang kunnen vinden, dan communiceren we dit via de website en sociale media van ‘Het Paddenriek’.

Laten we er samen het beste van maken om het carnavalsseizoen 2021-2022 waarin hopelijk weer volop gefeest kan worden een mooie start te geven. Alaaf!

Informatie Prinsenbal