Wie wordt de opvolger van Prins Rob d’n Urste?

Padden en Paddinnen, we mogen weer! Na 1,5 jaar winterslaap kijken we met zijn allen uit naar komend carnavalsseizoen. Wie wordt de opvolger van Prins Rob d’n Urste en Prinses Janne? Het speculeren kan beginnen… Hou vanaf nu je ogen open op al onze kanalen voor mogelijke aanwijzingen. Kijk op onze website, in het Wanroijs Nieuws, maar zeker ook op Facebook en Instagram. Of misschien wel gewoon ergens in ’t Paddenriek zelf, want wie weet wat je de komende weken allemaal voorbij ziet of hoort komen.

Dit wil je niet missen toch? Noteer daarom het Prinsenbal van zaterdag 13 november alvast in je agenda. Meer informatie daarover volgt later.

Denk je te weten wie de opvolger van Prins Rob wordt? Doe dan vanaf nu mee met onze interactieve poll. Deze is te vinden op www.paddenriek.nl en de Facebookpagina. Verander je van mening? Meerdere malen stemmen is mogelijk!

Welke mins wurdt prins?