Ouw-prinsenclub de Blaupadden te Wanroij
 
   
  Wie zijn de Blaupadden...  
 

De Blaupadden

Welkom op de internetsite van de Blaupadden, de ouw-prinsenclub van Carnavalsvereniging 't Paddenriek te Wanroij. Onze club bestaat uit oud verendragers, welke ooit 1 jaar als prins Carnaval in Wanroij met de scepter hebben gezwaaid. Onze club bestaat uit alle lagen van de Wanroijse gemeenschap. Bekijk vanaf deze site het laatste nieuws over onze society, onze acties, of laat een bericht achter in ons gastenboek.

Geheel volgens traditie komt deze Wanroijse society op Prinsjesdag bij elkaar om het seizoen te starten. De leden van deze club hebben allemaal 1 ding gemeen: een ieder heeft een bijzondere en dierbare herinnering met de carnaval. Omdat we de Wanroijse gemeenschap nog altijd dankbaar zijn voor dat ene mooie jaar boordevol mooie momenten, willen we dan ook graag iets terug geven aan deze gemeenschap.

Zo´n 2 keer per jaar organiseren de Blaupadden een oud ijzeractie. De opbrengsten hiervan worden in een speciaal potje gestopt, waarvoor de bedoeling is dat we hiermee de Wanroijse gemeenschap zo af en toe een (financieel) handje kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten, de Blaupadden.

Nieuwsoverzicht:

Ex-prins Lowie opgenomen bij De Blaupadden
Blaupadden winnen de Kwaaakavond 2010!
Winnend kwaaaknummer Un Zurgeloos Bestoan
(mp3)
Meer nieuws...

 

 
 
Dit jaar hebben we 2 kandidaten welke we willen steunen via onze oud-ijzeractie. Binnenkort meer. Houdt deze site in de gaten!