Verslag pronkzittingen

De jeugdpronkzitting is weer voorbij! Een volle zaal en een vol programma met 70 artiesten van eigen bodem. Mooie dansen werden afgewisseld met zang, nieuwtjes, quiz en mooie acts.
We kunnen hier in Wanroij echt trots zijn op onze jeugd. Voor een uitgebreider verslag kunt u de carnavalskrant bekijken die binnenkort bij u wordt aangeboden. Al nieuwsgierig geworden… kijk binnenkort voor foto’s op www.paddenriek.nl

Oo kijken we terug trots op drie fantastische pronkzittingen. De dansmariekes hebben een spetterende dans laten zien waarbij de benen de lucht invlogen. Wij hebben op de buhne vanalles voorbij zien komen, waaronder twee aparte types bij de bushalte. Hoep Holland Hoep! Wat een dushi’s!
Vervolgens kwamen de dames van de PleeXpress ons (WC)verfrissen. Gelukkig waren zij niet zo… irritant! Hou op, hou op en stop! Ook al bestond de dansgarde maar uit twee dames, zij dansten zo goed dat het wel een hele groep leek. Geweldig gedaan meiden! Daarnaast hebben wij ook een mooi stuk gezien van d’r op en d’r over. Mooie “achter grond” zangeres en gelukkig niet al te sloom. Met veel droge grappen en met muziek IN de goede maat wisten zij het publiek voor zicht te winnen. Wij werden verrast met een prachtige showdans van de dansmariekes samen met de dansgarde. Als echte senoritas veroverden zij het podium! Belle!
Langzaam veranderde het podium in een sprookjeswereld, waarbij Frank en Thijs ons op een speelse manier de wondere wereld van het sprookje van Anita lieten zien. Dat was een pak van ons hart! Goed uitgebeeld heren.
De heren van de Twist-off hebben laten zien wat ze waard zijn tegen Juliana uit Mill. Natuurlijk hadden zij ook wel een erg leuke pupil van de week bij. Joehoe!! Wij hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. Ook Bennie van ’t Veld was op het voetbalveld te vinden en hij laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Als bondscoach zette hij niemand buiten spel. Hopelijk stelt hij zichzelf volgend jaar weer op voor de buut. Tot slot waren daar de vrienden van het prinsenpaar die door middel van een spectaculaire spelshow de zaal aan het lachen hebben gekregen: De Limbo’s tegen de Brabo’s. Willen wij volgend jaar meer of minder vriendengroepen? Meer! Uiteraard zijn de Brabo’s er met de prijs vandoor gegaan.

De artiesten zagen er prachtig uit en dit is mogelijk gemaakt door Ellie en Lisette Egelmeers! Dit zou natuurlijk niet tot zijn recht zijn gekomen zonder het juiste licht en geluid: Theo en Gerard bedankt! Wij hebben ook zeker geen dorst gehad tijdens de pronkzittingen en dit is te danken aan de goede service van ’t Wapen van Wanroij. Uiteraard mogen wij de Roetetoeters niet vergeten te bedanken voor de muzikale invulling van deze avond! Roetetoetertjes – jullie waren weer fantastisch.
Daarnaast zijn wij ontzettend blij en trots dat onze gastheren, Hans en Sjef, de pronkzitting tot zo’n mooi geheel hebbben gemaakt. Haaaaaaaaaans en Sjeeeeeeeeef, jullie waren super en we zien jullie volgende jaar dan ook weer graag terug! Tot slot willen wij iedereen bedanken die op wat voor een manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze bijzonder leuke avonden! Alaaf!
Ook voor de pronkzittingen kunt u binnenkort de foto’s terug vinden op www.paddenriek.nl

Verslag pronkzittingen 2017