Pronkzittingen 2017

Beste Padden en Paddinnen,

Wie doen er dit jaar allemaal mee aan de pronkzitting, zult u zich wellicht al afgevraagd hebben? Wij zijn trots u te kunnen melden dat er maar liefst zeven acts zijn die u een hele leuke avond zullen bezorgen!

De komende weken zal ons presentatie-duo Hans Claassen en Sjef Minten u op de hoogte houden door middel van vloggen over de voorbereidingen van de deelnemers.
Deze vlogs kunt u terug vinden op onze facebookpagina ( C.V. Het Paddenriek Wanroij) en Instagram.

De artiesten, allen van eigen bodem, zijn nog druk bezig met hun laatste oefeningen en repetities. Trots vertellen wij u de artiesten: Tom Geurts, Frank van den Hoogen en Thijs Vercammen, Fons-all-in (de vriendengroep van het prinsenpaar), vriendengroep D’r op en D’r over, vriendengroep Twist Off, Marly en Francine en de dames van de Plee-Express Anja, Anja, Yvonne, Hanneke

Na de voorverkoop zijn de toegangskaarten á €12,- tegen contante betaling verkrijgbaar bij Tweewielers Thijs Hendriks Wanroij. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Alle vlogs van Hans en Sjef zijn hieronder te bekijken!

Fons All-in:
Beste Padden en Paddinnen.

Di joar is het er eindelijk van gekomme. Een Prins uit onze vriendengroep. Wij zien al hard bezig met de voorbereidingen (voor wa wij hopen een moi stukske). Di kan natuurlijk nie zonder een enthousiaste uitverkochte zaal. Hopelijk zien we jullie op de zittingsavond.

Groeten namens vriendengroep Fons All-in.

 

Tom Geurts:
Beste Padden en Padinnen,

* 2010 – Schurk Deringa Omgevallen Bankdirecteur
* 2011 – SPOT Abenn Speciale Priester onder toezicht, Altijd bezopen en nooit nuchter
* 2012 – MC BOmmie G Rapper dan de rest
* 2013 – Dick de Cock Kok die regelmatige Panne had
* 2014 – Nölleke Eentje ICT’er die computercursussen geeft aan bejaarden
* 2016 – Anonieman Superheld op sokken
* 2017 ???????????? ????????????????????

Wil je weten wat ik dit jaar ga doen? Wil je weten of ik je aan het lachen kan krijgen? Wil je weten of ik beter ben dan vorig jaar? Wil je weten waar het dit jaar allemaal over zal gaan? Als een van je antwoorden op deze vraag Ja is, kom dan kijken naar de pronkzittingen op 28 januari, 3 februari en 4 februari! Groeten Tom Geurts

 

Twist Off duut ok wir mit

Dit jaar zijn wij voor de tweede keer present op de pronkzitting in Wanroij. Vorig jaar konden jullie ons nog vinden in café Twist Off, waar we als vriendengroep van, toenmalig prins Maikel en prinses Nancy, de nodige kwats hebben verkocht.

Dit jaar zitten we in een geheel nieuwe setting op het podium en zelfs (oud prins) Maikel is terug te vinden in een rol die hem op het lijf is geschreven. Tijdens het schrijven en oefenen van ons stuk hebben we al de nodige lol gehad, en we verwachtten dit ook over te kunnen brengen op het publiek.

Gezien het aantal deelnemers moet het wel een fantastische pronkzitting 2017 worden. Wij hopen dan ook 3 avonden op een volle ba(n)k.

We are so excited.

D’n Twist Off

 

Plee-express:

Beste mensen uut Wanroij!
Vroeger was de Plee-express een begrip in Wanroij en omstreken! Wij maakten de wc’s in De Bergen schoon en hadden met alle meiden heel veel lol onder elkaar! Maar nu hebben we ander werk: wij poetsen de wc’s van ’t Wapen van Wanroij!
En daar horen wij dat er allerlei fratsen door onze dorpsbewoners zijn uitgehaald het afgelopen jaar! En wil je weten wat?? Kom dan naar de pronkzittingen, dan zullen wij het jullie allemaal vertellen! Wij hebben er zin in en wij hopen dat jullie allemaal deze leuke en gezellige avonden gaan bezoeken!

Groetjes, de dames van de Plee-express
Anja, Anja, Yvonne, Hanneke en Irma

 

Marly en Francine:

Hoi Wanroij,
Ook wij (Marly en Francine) doen dit jaar weer een poging. Het zag er even naar uit dat we het dit jaar opnieuw niet gingen redden. We hadden het druk met het voorbereiden en spelen van Sweeney Todd. Mocht je dit niet gezien hebben, dan heb je de bus gemist. Na veel schrijven en schrappen – tussen de bedrijven door – is het toch nog gelukt iets in elkaar te zetten. Ook deze keer weer iets anders dan de vorige keren. Het is inmiddels wel kort dag geworden en we hebben nog een paar haltes te gaan. We moeten nog even flink aan onze typetjes werken en hopen dan een leuke bijdrage te leveren aan een pronkzitting van eigen bodem. Een pronkzitting waar Wanroij trots op mag zijn. Gelukkig zijn er dit jaar bijna twee keer zoveel acts als vorig jaar. Of het iets geworden is? Dat laten we graag aan jullie over. Kom kijken en oordeel zelf.

 

D’r op en d’r over:

Nou, mensen, daar zijn we weer. Na een jaar afwezigheid zijn wij, vriendengroep D’r op en d’r over weer terug op de pronkzitting. Voor diegenen die zich onze stukken op voorgaande pronkzittingen nog kunnen herinneren zal het een feest van herkenning zijn. Of nie natuurlijk. Jeanet de non / frietbakster / gezelschapsdame / gevangene en wat al niet meer zal misschien ook weer van de partij zijn. En wat te denken van friet van Piet en de overal gewaardeerde Godfried Gordeyns. Ook van hen zullen we misschien wel weer het nodige zien. Misschien zal Roberta Kneus, de onechte dochter van Rob Geus, die gelukkig wel net zo betrouwbaar is als haar vader, ook weer de nodige keukens keuren. En hoe zou het toch zijn met onze enige echte Diepfries? Is ze nog steeds niet te verstaan, of zou ze inmiddels geslaagd zijn voor haar inburgeringscursus? Wordt Urbanus nog een keer van stal gehaald, of zou hij inmiddels al met pensioen zijn? En struint de enige echte frikandellenventer nog steeds alle cafetaria’s in de buurt af, of is hij inmiddels opgepakt? Twijfelt u nog of u wel of niet naar de pronkzitting wilt gaan, maar bent u wel benieuwd naar hoe het deze figuren nu allemaal vergaat, aarzel dan niet en kom naar de pronkzitting. Het zou zo maar kunnen dat u ze allemaal nog een keer voorbij ziet komen. Maar misschien ook niet…

 

 

 

Pronkzittingen 2017